RSS

1 noiembrie 2010

Bine ati venit !

       Astazi 1 noiembrie , voi incepe sa scriu in acest blog despre diverse chestii , lucruri si asa mai departe .
Stiti ce ma uimeste in lumea asta ? Faptul ca nimeni nu pretuieste nimic , faptul ca desi stim cu totii ca nu e bine ceea ce facem , noi facem in continuare acelasi lucru , iar daca suntem intrebati de ce facem asa , raspunsul este simplu : "Pentru ca vreau si ca pot".
       Eu va spun sincer ca raman uimit de atata prostie si de cat de rea poate fi rasa noastra , omenirea , care pe zi ce trece pierdem tot mai mult . Nu stiu cat urmariti voi stirile , dar intamplator intr-o zi chiar nu aveam la ce sa ma uit si am lasat pe stirile de la ProTv . Deci vreau sa va spun ca ramaneti infiorati cand ascultati si vedeti cate poate sa se intample in doar cateva ore .
       Si pe langa asta ascultam la ceea ce spuneau statisticile despre criza din Romania , iar ca raspuns ce credeti ca am auzit ? "Pentru ca noi sa scapam de criza , 3 generatii de acum inainte trebuie sa plateasca pentru a achita toate datoriile tarii noastre scumpe" , asta in cazul in care scumpii nostrii conducatori nu se vor mai imprumuta de la Uniunea Europeana . 
       Stau si ma gandesc deseori daca vreodata vom ajunge cu un salariu mediu pe economie din care sa poti traiesti decent . Si cand spun decent fac referire la urmatoarele : darile catre stat , un telefon , mancare , medicamente si poate o iesire in oras . Oricum tara asta o sa se duca de rapa si va spun si de ce : tot din cauza noastra fiindca nu am ales pe cine trebuia si nu am stiut sa pretuim multe lucruri ,care , din pacate si cu siguranta nu le vom mai avea .

                                               Va multumesc pentru accesare !



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu